Evimizdeki kaynaklardan hangilerinden tasarruf yaparak bütçemize katkıda bulunabiliriz

Evimizdeki kaynaklardan hangilerinden tasarruf yaparak bütçemize katkıda bulunabiliriz
Evimizdeki kaynaklardan hangilerinden tasarruf yaparak bütçemize katkıda bulunabiliriz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Su, elektrik, yemek gibi kaynaklardan tasarruf yaparsak bütçemize katkıda bulunuruz. Örneğin gerekmediği müddetçe elektrik ve suyu açık bırakmamalıyız. İhtiyacımız olmayan ürünleri satın almamalıyız.

Evimizde gereksiz olan ışıkları söndürmek ve enerji tasarrufu olan lambaları kullanmak ve klimaları belli gerekli bir ısıda açarak elektrik kaynağından katkıda bulunabiliriz.

Bozuk ve damlayan çeşmeleri tamir ettirerek ve suyu gerektiği kadar kullanıp daha sonra kapatarak su kaynağından tasarruf edebiliriz. Gereksiz sıcaklığı engellemek için ısı kaynaklarını yeterli bir miktarda açarak doğalgaz kaynağından tasarruf edebilir ve aile bütçemize katkıda bulunabiliriz.

1
3
2
1
310
3
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.