Fenerbahçe Salzburg maçı hangi kanalda

Fenerbahçe Salzburg maçı hangi kanalda
Salzburg Fenerbahçe maçını uydu üzerinden şifresiz veren kananlar.

Salzburg Fenerbahçe maçına doğru. Büyük heyecan var. Fenerbahçe Salzburg'u geçebilicek mi? Fenerbahçe taraftarı heyecanlı. Fenerbahçe Salzburg maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz kanallar veriyor mu? Fenerbahçe Salzburg maçına ilişkin ayrıntılar.

Red Bull Salzburg Fenerbahçe Maçını Şİfresiz Veren Uydu Kanallarının Tam Listesi Bu haberde!.. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe ilk maçını bugün deplasmanda oynayacak. 

6 Ağustos'da kendi evinde oynayacağı maça avantajlı bir şekilde gitmek isteyen sarı lacivertliler bu maçtan avantajlı bir skor elde etmeye çalışacak. Saat 21:45'te başlayacak olan bu mücadeleyi Portekizli hakem Duarte Gomes yönetecek. 

Fenerbahçe Salzburg maçının şifresiz hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. D-Smart 77.Kanal Smart Spor'dan canlı yayınlanacak olan mücadeleyi bir çok yabancı kandal da şifresiz olarak canlı olarak yayınlayacak. 

İşte Fenerbahçe Salzburg Maçını Şifresiz olarak yayınlayacak uydu kanalları.

FENERBAHÇE SALZBURG MAÇINI CANLI VEREN UYDU KANALLARI 
Fenerbahçenin Şampiyonlar Ligi elemeleri kapsamında yapacağı Salzburg - Fenerbahçe maçı 31 temmuz 2013 çarşamba günü oynanacak. 21.30 da başlayacak maçı uydudan canlı olarak veren kanallar var. Maçı D-SMART kanalı veriyor. Evinde D-Smart'ı olmayanlar ücretsiz olarak izlemek istiyorsanız, Uydudan Canlı olarak yayınlayan yabancı kanallar var. 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.