Forbes dergisinin 2018'deki değerlendirmesine göre en değerli spor kulübü hangisidir

Forbes dergisinin 2018'deki değerlendirmesine göre en değerli spor kulübü hangisidir
Forbes dergisinin 2018'deki değerlendirmesine göre Dallas Cowboys Amerikan futbolu takımından sonra gelen en değerli spor kulübü hangisidir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : Forbes dergisinin 2018'deki değerlendirmesine göre Dallas Cowboys Amerikan futbolu takımından sonra gelen en değerli spor kulübü hangisidir 

A- Manchester United

B- Barcelona

C- Real Madrid

D- Juventus

Doğru Cevap: Manchester United

Dünyanın en değerli spor kulübü belli oldu

Forbes'ın açıkladığı listeye göre NFL takımı Dallas Cowboys, üst üste üçüncü kez dünyanın en değerli spor kulübü oldu.

Amerikan Futbolu Ligi (NFL) takımlarından Dallas Cowboys, 4,80 milyar dolar piyasa değeriyle bu sene dünyanın en değerli spor kulübü oldu.

Forbes dergisi tarafından yapılan “Dünyanın En Değerli 50 Spor Kulübü 2018” araştırmasına göre, Dallas Cowboys’un bu seneki piyasa değeri geçen yıla göre yüzde 14 artışla 4,80 milyar dolara ulaştı.
 
Böylece, Dallas Cowboys üst üste üçüncü yıl listenin zirvesinde yer aldı.

MANCHESTER UNİTED 2. SIRADA

Geçen seneye göre piyasa değeri yüzde 12 artışla 4,12 milyar dolara çıkan İngiliz futbol takımı Manchester United listede ikinci sırada gelirken, geçen yıla göre piyasa değeri yüzde 14 yükselerek 4,09 milyar dolara ulaşan İspanyol futbol takımı Real Madrid ise listede üçüncü oldu.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
15 Yorum