Futbol basit oyundur 22 adam 90 dakika bir topu kovalar ve sonunda şeklindeki ünlü sözünün devamı nasıldır

Futbol basit oyundur 22 adam 90 dakika bir topu kovalar ve sonunda şeklindeki ünlü sözünün devamı nasıldır
İngiltere milli takımının eski forvet oyuncusu Gary Lİneker'in Futbol basit oyundur 22 adam 90 dakika bir topu kovalar ve sonunda şeklindeki ünlü sözünün devamı nasıldır sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru : İngiltere milli takımının eski forvet oyuncusu Gary Lİneker'in Futbol basit oyundur 22 adam 90 dakika bir topu kovalar ve sonunda şeklindeki ünlü sözünün devamı nasıldır

A- İngilizler daima kavga çıkarır

B- Almanlar her zaman kazanır

C- İtalyanlar her zaman söylenir

D- Fransızlar daima kaybeder

Doğru Cevap: Almanlar her zaman kazanır

İlk kez 1984 yılında İskoçya'ya karşı millî formayı giydi. 1986 FIFA Dünya Kupası elemeleri öncesi Türkiye'ye 3 gol attı. Dünya Kupası'nda gol kralı olarak hem bu başarıya ulaşan ilk İngiliz futbolcu oldu, hem de turnuvanın yıldız oyuncularından biri oldu. 1990'da ise 4 gol atarak İngiltere'nin yarı-finale kadar yükselmesinde rol oynadı. En meşhur sözü: "Futbol basit bir oyundur; 22 kişinin 90 dakika topu kovaladığı sonunda her zaman Almanların kazandığı bir oyundur."

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.