Garanti BBVA emekli promosyonu ne kadar

Garanti BBVA emekli promosyonu ne kadar
Garanti BBVA emekli promosyon kampanyası yaptığı ücret güncellemesiyle yeniden gündeme geldi. Garanti Bankası güncel emekli promosyon kampanyasının detaylarını haberimizde derledik. İşte 2023 Garanti BBVA EYT emekli promosyon ücreti...

Emekli maaşını Garanti BBVA'dan alanlara 8.500 TL’ye varan hoş geldin paketi! Emekli promosyon fırsatını kaçırmayın.

Emekli Promosyon Kampanyası geçerlilik tarihi 1 - 31 Ağustos 2023’tür. Banka Kampanya Koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

  • Siz de emekli maaşınızı Garanti BBVA’dan alarak, 7.500 TL'ye varan nakit promosyona ek, kredi kartı ile 500 TL harcamanıza 1.000 TL bonus fırsatını kaçırmayın!
  • Üstelik EYTli olup prim borcu olanlar, avantajlı faizlerle EYT Prim Borcu Kredisi kullanarak, hemen emekli olabilirler. Siz de EYT Prim Borcu Kredisi'ne başvurun, hemen emekli olun. EYT Prim Borcu Kredisi ile ilgili detaylı bilgiye EYT Kredisi sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • Garanti BBVA’da emekli maaşınızın bağlı olduğu Vadesiz TL hesabınızı kullanarak Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapacağınız havale ve hafta içi saat 16.00’ya kadar olan EFT/FAST işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz! (01.04.2021 itibarıyla geçerli olan uygulama, resmî tatil günleri ve hafta sonlarını kapsamamaktadır. Uygulamaya daha önceki tarihlerde yapılan EFT/FAST ve havale işlemleri dahil değildir.)

Siz de şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil üzerinden müşterisi olun, Garanti BBVA emekli promosyonu ödemelerinden hemen yararlanın.

Garanti Bankası’nın duyurduğu promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen emekliler, bankanın resmi işlem kanalları üzerinden maaş taşıma ve promosyon başvurusunu iletebilirler. Söz konusu promosyon kampanyası ile ilgili detaylı bilgilere, Garanti Bankası’nın resmi internet sitesinden erişilebilir. Tıklayınız

2
0
2
0
2
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.