Görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmenin önemiyle ilgili yazı

Görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmenin önemiyle ilgili yazı
Görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmenin önemiyle ilgili bir yazı örneğini yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Hayatımızda her zaman bir görev ve sorumluluk içerisinde olmaktayız. Bundan dolayı sorumluluk sahibi birisi olmayı öğrenmemiz gerekir. Sorumluluk sahibi insan kendilerine verilmiş olan görevi zamanında yapan insandır.

Davranışlarını özen göstermeli ve dikkat eder başladı. Bir şişe yarım bırakmayarak görevini eksiksiz bir şekilde ifa etmeye çalışır. Başkalarının haklarını yemez onların haklarına saygı gösterir. Görev ve sorumluluklarının bilincinde olan insan öğretmenine ailesine çevresindeki insana öncelikle kendine sorumlu birisidir. Bizim en önemli görev ve sorumluluğumuz ülkemize ve çevremize karşı olan görev ve sorumluluklarımızdır.

  • Çevremizde olan yeşil alanları korumalıyız
  • Trafik işaretleri levhaları Park alanları toplu taşıma araçlarına zarar vermemeleri zarar verenleri uyarmalı gerekirse yetkili kişilere bildirmeliyiz
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak askere gitmeli vatani görevimizi yerine getirmeliyiz
  • Vatanımızı bayrağımızı ve milletimizi sevmeliyiz
  • Kanunlara saygı duyarak vergimizi veren oyunu kullanan Bir Türk vatandaşı olmalıyız

96
32
79
17
167
16
173
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.