Hava yağmurlu ise nasıl önlem alırsınız

Hava yağmurlu ise nasıl önlem alırsınız
Hava yağmurlu ise nasıl önlem alırsınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Yağmur yağdığı zaman şemsiyemizi alıp güzel ve sakin bir yürüyüşe çıkabiliriz. Eğer şemsiye taşımak istemiyorsak içinde şu geçirmeyen kıyafetlerden yani yağmurluklardan alıp gideceğimiz yere gidebilir ya da gezebiliriz. Ben yağmurda yürümeyi çok severim bu yüzden tüm seçenekleri de denemişliğim vardır.

Mesela yağmur yağdığı zaman terliklerle dışarı çıkmamalıyız. Yoksa benim gibi vıcık vıcık olan ayaklarınız kayar ve düşersiniz. Bu yüzden yağmur yağdığında bot, çizme gibi ayakkabılar tercih etmeli ya da en azından kapalı ayakkabılar seçmeliyiz. Yağmur yattıktan sonra oluşan şu birikintilerine çok yakın durmamalıyız. Çünkü yanımızdan geçen arabaların bizi ile o sular üzerimize sıçrayabilir.

2
0
0
0
2
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.