Hayvansal Üretim Bölümü Taban Puanları

Hayvansal Üretim Bölümü Taban Puanları
2019 TYT–AYT (YKS)’ye girenler aşağıda yer alan 2019 Hayvansal Üretim taban puanları, Hayvansal Üretim Başarı Sıralaması 2019 , Hayvansal Üretim başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

2019 YKS'ye girenler aşağıda yer alan Hayvansal Üretim Bölümü taban puanları, Hayvansal Üretim Başarı Sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

# Not: Bu haberimizi cep telefonu ile okuyorsanız tabloyu tam olarak görebilmek için yatay ekran okuyunuz.

Bu puanlar 2018 Üniversitesi yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2019 TYT ve AYT yani YKS ye girip tercih yapacak olan üniversite adayları bu başarı sıralamalarını ve taban puanlarını göz önünde bulundurmalılar. Sayfamızdaki verilerin tamamı ÖSYM ve YÖK tarafından yayınlanmış olan en son güncel puanlardır. 

Hayvansal Üretim Bölümü 2019 2018 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması ise Şöyle:

Üniversite Adı Fakülte/ Yüksekokul Bölüm Puan
Türü
Genel
Kont.
Yer. Taban Puanları En Büyük
Puan
Başarı Sıralaması
AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ Celal Oruç Hayvansal ÜretimYüksekokulu Hayvansal Üretim SAY 25 1 238,43043 238,43043 Dolmadı
 
Hayvansal Üretim Bölümü Hangi Üniversitelerde var : Niğde Üniversitesi ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi
 
Hayvansal Üretim Bölümü Hangi Puan Türü ile Öğrenci Alıyor : SAYISAL

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.