İl Dışı Atama Sonuçları 26 Temmuz 2013 Öğretmenler Tıkla öğren

İl Dışı Atama Sonuçları 26 Temmuz 2013 Öğretmenler Tıkla öğren
MEB öğretmenlerin il dışı atama sonuçları bugün açıklanacak. Akşama doğru açıklanması beklenen il dışı yer değiştirme sonuçları için öğretmenler merak içerisinde MEB’in atama sonuç sayfasını ziyaret ediyor.

Peki il dışı atama sonuçları ne zaman saat kaçta açıklanır ?

Öğretmenler il dışı atama sonuçlarını akşam saatlerinde öğrenebilecektir. Önceki yıllarda akşam vakitlerini tercih eden MEB bu yılda geleneği bozmayacak gibi duruyor. Hangi şehire il dışı atamam çıktı diye merakla bekleyen öğretmen arkadaşlarımız aşağıdaki linkten il dışı atama sonuç sayfasını sürekli kontrol etsinler.

İl Dışı Atama Sonuç Sayfası İçin Tıklayın

İsteğe Bağlı il dışı yer değiştirme sonuçları açıklandığında üstteki bağlantıdan öğrenebileceksiniz. 2013 il dışı atama sonuçlarının tüm öğretmenlerimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.