İl İçi Atama Sonuçları Açıklandı Sonuçlar İçin TIKLAYINIZ

İl İçi Atama Sonuçları Açıklandı Sonuçlar İçin TIKLAYINIZ
Öğretmen İl içi atama sonuçları için tıklayınız. MEB İl içi öğretmen ataması sonuçları için tıklayınız.2014 Yılı isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları.MEB atama takvimi. İl içi atama sonuçları için tıklayınız. MEB Öğretmen atama sonuçları.

Öğretmenler için 2014 Yılı isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları her ilin Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde 20 Mayıs'tan itibaren açıklanmaya başlanacak. MEB atama takvimine göre sonuçlar 20-21 mayıs tarihleri arasında açıklanması bekleniyor. İllerin büyük bir kısmında yer değiştirme sonuçlarının bugün ve yarın ilan edilmesi bekleniyor.

MEB İl İçi Öğretmen Atama Sonuçları için TIKLAYINIZ

İl içi atama sonuçlarına görev yaptığınız il milli eğitim müdürlüğünün resmi web sitesinden yada mebbis sistemine giriş yaparak ulaşabilirsiniz...

Milli Eğitim Bakanlığı 2014 il içi yer değiştirme sonuçları için takvim daha önceden belirlenmişti. Milli Eğitim Bakanlığı 2014 il içi yer değiştirme  takvimine göre; 2014 yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 12-16 Mayıs, 2014 Başvuruların Alınması 20-21 Mayıs 2014 Atamaların Sonuçlandırılması (Ataması yapılanların ilişikleri dönem bitiminden itibaren kesilecektir.)

Öğretmenler İl içi yer değiştirme kılavuzuna göre atama sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. İlişik kesme ve göreve başlama işlemleri ise (Ataması yapılanların ilişikleri dönem bitiminden itibaren kesilecektir.)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.