İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları açıklanıyor

İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları açıklanıyor
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin Temmuz 2014 il içi isteğe bağlı yer değiştirme sonuçlarının İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından 4 Ağustos’a kadar açıklanması bekleniyor.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin Temmuz 2014 il içi isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından 4 Ağustos’a kadar açıklanacak. İl içi yer değiştirme başvuruları 25 Temmuz’da sona ermişti. 26-27 Temmuz hafta sonu tatili , 28-29-30 Temmuz ise Ramazan Bayramı olduğu için İl Milli Eğitim Müdürlükleri İl İçi yer değiştirmeleriyle ilgili çalışma yürütememişti. İl Milli Eğitim Müdürlükleri , 31 Temmuz’dan itibaren İl İçi yer değiştirmelerini sonuçlandırmak için mesaiye başladı. Milli Eğitim Müdürlükleri, hafta sonu da çalışmalarını sürdürürken birçok ilin 4 Ağustos Pazartesi günü sonuçları açıklaması bekleniyor. 3 Ağustos 14:30 itibarıyla illerin hiçbirinden sonuç açıklama duyurusu yapılmadı.

81 İlin – İl Milli Eğitim Müdürlüklerinin internet siteleri aktiftir. Linklere tıklayarak sonuçları en hızlı şekilde sitemizden öğrenebilirsiniz

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.