İlgi duyduğunuz meslekleri ve bu mesleklerin özelliklerini araştırınız

İlgi duyduğunuz meslekleri ve bu mesleklerin özelliklerini araştırınız
İlgi duyduğunuz meslekleri ve bu mesleklerin özelliklerini araştırınız, sraştırmasonucunda elde ettiğiniz bilgiler hakkında sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İlgi duyduğum meslek Harita Mühendisliğidir. Harita Mühendisliği için Üniversite sınavından belli bir puan alarak ilk olarak bu bölümün kazanılması gerekir. Dört yıl eğitimden sonra bu alanda çalışmaya başlanır. Harita Mühendisliği kentsel ve kırsal alanlarda düzenlemeler yaparlar. Bu düzenlemeleri bilgisayar ortamında çizim halinde önümüze sunarlar.

Ressam veya resim öğretmeni olabilmek için mutlaka bir üniversite okumamız gerekir. İletişimimiz, hayal gücümüzün geniş olması, istekle aşkla yapmamız ve yeteneklerimizin olması gerekir.

74
313
104
65
65
65
65
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum