İstek ve ihtiyaçlarınızı niçin öncelik sırasına göre listelemeniz gerekir

İstek ve ihtiyaçlarınızı niçin öncelik sırasına göre listelemeniz gerekir
İstek ve ihtiyaçlarınızı niçin öncelik sırasına göre listelemenizgerekir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Günlük hayatımızda hepimizin çeşitli yaşam tarzı vardır. Bununla birlikte yaşam tarzımıza bağlı olarak çok çeşitli harcamalarımız vardır. Harcamalarımız elbette gelir durumuna göre olma zorundadır. Benim ailemde babam ve annem çalışmaktadırlar. Babam ve annemin aldığı maaş, her ay başlangıcında ortaya konarak hesaplamalar yapılır.

Geniş kapsamlı düşünüldüğünde istek ve ihtiyaçların öncelik sırasına göre listelenmesi gerektiği gerçeğinin altında yatan nedenleri algılayabiliriz. İstek ve ihtiyaçlar öncelik sırasına göre belirlenmelidir. Çünkü acil gerekli olan, kısa zamanda giderilmesi gerekli olan, orta vadede alınması gerekli olan, uzun süreçte alınması gerekli olan, giderilmesi zorunlu olmayan ihtiyaçlarımız vardır. 

2
2
2
1
27
4
120
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.