İzmir İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları 2015 Öğretmenler

İzmir İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları 2015 Öğretmenler
Öğretmenlerin İzmir il içi tayin sonuçları belli oluyor. Önceki günden itibaren il Milli Eğitim Müdürlükleri açıklamaya başladı. Bugün içinde İzmir il içi atama sonuçları da açıklamış olmasını bekliyoruz.

Öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçları açıklanmaya başladı. İzmir il içi tayin sonuçları 2015 açıklandığında bu sayfada olacak. Milli Eğitim Bakanı Müsteşarı Yusuf TEKİN'in Twitter adresinden de duyurduğu üzere il MEM'ler sitelerinden sonuçları açıklama başladı. Tüm illerin il içi atama sonuçlarını 1 Haziran Pazartesi gününe kadar tamamen açıklamış olmasını bekliyoruz. İl içi tayin sonuçlarını kolaylıkla öğrenebilmeniz için sizlere aşağıdan tüm illerin adreslerini derledik. Bizler açıklanan illeri kırmızı renk ile göstereceğiz. Ancak sizler de takip etmek istediğiniz ilin üzerine tıklayarak ana sayfa takibi yapabilirsiniz.

Her ilin yoğunluğu ve çalışma prensibi farklı olduğundan haliyle kimileri çok erken açıklarken kimileri belirtilen tarihlerin dahi dışına çıkabilmektedir. Öğretmenlerimizin sabırla beklemeleri ve kendi illerin Milli Eğitim Müdürlüğü sitesini aşağıdan takip etmeleri önerilir.

İzmir İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları Bekleniyor

Tüm İller İl İçi Atama Sonuçları İçin Tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.