Kahraman Tazeoğlu Aşkla Kal Kitap Özeti

Kahraman Tazeoğlu Aşkla Kal Kitap Özeti
Kahraman Tazeoğlu Aşkla Kal Kitap ÖzetiKahraman Tazeoğlu’nun Son Kitabı

Kahraman Tazeoğlu Kitapları

Bukre’nin yazarından yeni bir kitap daha. Kahraman Tazeoğlu yine çok özel ve güzel bir kitabıyla karşımızda. Yine bizi derinden etkiyecek aşk kitabıyla hem de. Destek yayınları tarafından çıkacak olan kitap 04.01.2016 tarihinden itibaren okuyucusuyla buluşacak. Yine ses getirecek bir kitap olacağı aşikar. 14,60 liralık raf fiyatıyla ve 312 sayfa olarak çıkacak olan kitabı Kahraman Tazeoğlu’nun okuyucuları merakla ve sabırsızlıkla bekliyor. Kitaptan bir alıntı… “İnsan olmaktan yorulur bazen insan. Hayat yorar, aşk yorar, yalnızlık yorar, kalabalık yorar, gelen yorar, giden yorar… Sana sunulan hiçbir şeye alışma bu yüzden. Terk edenler yorar…” İliklerimize kadar yaşayacağımız bir aşk öyküsü bizi bekliyor. Kahraman Tazeoğlu’nun akıcı ve güzel üslubuyla kitabı okuyacağız. Kahraman Tazeoğlu Bukre, Bambaşka, Seni İçimden Terk Ediyorum, Söz kitaplarından sonra “Aşkla Kal” kitabını okuyucularına armağan ediyor.  Kahraman Tazeoğlu’nun son kitabı olan “Aşkla Kal” tavsiyemizdir…

0
0
0
0
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.