Karamanda yarın okullar tatil mi?

Karamanda yarın okullar tatil mi?
Bu yazımızda sizlere Karamanda yarın okullar tatil mi? – Karaman’da 22 Aralık 2016 Perşembe Okullar Tatil mi detaylar haberimizde...
KARAMAN 22 Aralık Perşembe
 
Karaman'da yoğun kar yağışı beklenmesi nedeniyle, bugün ve yarın okullarda eğitim öğretim yapılmayacak.
 
İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ilde yoğun kar yağışı ve tipi beklenmesi nedeniyle, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla, kent genelindeki tüm okullarda bugün öğleden sonra ve yarın eğitime ara verildiği belirtildi.

KARAMAN’DA TAŞIMALI EĞİTİME KAR TATİLİ 1 GÜN DAHA UZADI 15 Aralık

Karaman'da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle taşımalı eğitim gören öğrencilere okullar yarın da tatil edildi.Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, şiddetli kar yağışı ve tipi nedeniyle köylerde ve beldelerde taşımalı eğitim ile okullara erişimi sağlanan ilköğretim ve orta öğretim öğrencileri için 15 Aralık Perşembe günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

KARAMAN 14 Aralık
 
Karaman'da da kar nedeniyle taşımalı eğitim gören öğrencilere okullar bir gün süreyle tatil edildi. Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, şiddetli kar yağışı ve tipi nedeniyle köylerde ve beldelerde taşımalı eğitim ile okullara erişimi sağlanan ilköğretim ve orta öğretim öğrencileri için 14 Aralık Çarşamba günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum