Karlı havalarda alınacak önlemler nelerdir

Karlı havalarda alınacak önlemler nelerdir
Karlı havalarda alınacak önlemler nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Hava sıcaklığına uygun koruyucu kıyafetler giyilmelidir. Soğuk ortamlarda terletmeyen, rüzgâr almayan kıyafetler giyilmelidir.

Ayakkabı seçimine dikkat edilmelidir. Özellikle kaymayan tabanlı su ve soğuğa karşı ayaklarımızı koruyan ayakkabılar giyilmelidir.

Kış aylarında diğer aylara göre daha fazla elektrik kullanımı ve ısıtıcı cihaz kullanımından dolayı yangın riskleri artmaktadır. Özellikle radyant ısıtıcılar yangın tehlikesi oluşturmaktadır. Mümkün mertebe radyant ısıtıcıların yerine yağlı radyatör vb. güvenli ısınma yöntemleri tercih edilmelidir.

Mümkün mertebe çok soğuk havalarda dış alanlarda çalışma yapılmamalı, gerekirse çalışma ertelenmelidir. Soğuk havalarda dış alanlarda yalnız çalışma yapılmamalıdır.

10
167
5
7
2
0
15
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.