Kastamonuda yarın okullar tatil mi

Kastamonuda yarın okullar tatil mi
Kastamonuda yarın okullar tatil mi? – Kastamonu’da 21 Aralık 2016 Çarşamba Okullar Tatil mi?

Yurdun birçok yerinde kar yağışı devam ediyor. 15 Aralık Perşembe günü de bazı il ve ilçelerde okullara kar tatili, eğitme kar engeli devam ediyor. 15 Aralık 2016 Perşembe Günü Hangi İllere ve İlçelere Kar Tatili Var ?

Ayrıntılar Güncellenerek Bu Sayfada :

KASTAMONU 21 Aralık

İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, yaptığı açıklamada, kent merkezinde taşımalı eğitim yapılan okullarda, olumsuz hava koşulları nedeni ile eğitim öğretime 21 Aralık Çarşamba ara verildiğini belirtti.

21 Aralık 2016 Çarşamba Kar Tatili Olan İlleri görmek için tıklayınız

CİDE'DE EĞİTİME KAR ENGELİ 15 Aralık

Kastamonu'nun Cide ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim bir gün ara verildi.

KASTAMONU 14 Aralık
 
Kastamonu'nun İnebolu, Azdavay ve Şenpazar ilçelerinde kar yağışı nedeniyle, taşımalı eğitim verilen okullar 1 gün süreyle tatil edildi.
 
İnebolu ve Azdavay Milli Eğitim Müdürlüklerinden yapılan açıklamada, mahalle ve köylerden ilçe merkezine taşımayla gelen öğrencilerle sınırlı kalmak kaydıyla eğitime yarın için ara verilmesi kararı alındığı belirtildi

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.