Kayseride Okullar yarın tatil mi

Kayseride Okullar yarın tatil mi
Geçtiğimiz haftadan bu yana şehrin belirli bölgelerinde yağan kar, gündelik hayatın yanında eğitim öğretim hayatı üzerinde de kar tatili aksaklıklarına neden oluyor. Öyle ki, on binlerce öğrenci 'Kayseri'de okullar yarın tatil mi' sorusuna yanıt arıyor.

Yurt genelinde soğuk hava dalgası etkisini günden güne arttırırken kar yağışı da hemen hemen her bölgemizde yaşanıyor. İç Anadolu'nun en kalabalık şehirlerinden olan Kayseri'de dekar yağışı etkisini göstermekte ve gündelik hayata yönelik birçok durumu olumsuz etkilemekte. Kayseri'de yaşanan on binlerce öğrenci ise 'Kayseri'de okullar tatil mi?' sorusunun yanıtını merak ediyor.

KAYSERİ'DE OKULLAR TATİL Mİ 8 OCAK SALI

Kayseri'de 8 Ocak Salı gününe ilişkin bir kar tatili bilgisi bulunmazken, eğitim ve öğretimin şehir genelinde devam edeceği ön görülüyor.

Valilik tarafından Kayseri'de okulların tatil olduğuna yönelik bir açıklama yapıldığı taktirde haberimizin öğrenebilirsiniz.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ VE ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ KAR TATİLİ VAR MI?

Kayseri'de bulunan Erciyes Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi'nden de kar tatili konusunda bir açıklama yapılmadı. Şu anki şartlara göre 8 Ocak Salı günü her iki üniversitede de eğitim öğretim devam edecek.

Ayrıntılar Güncellenerek Bu Sayfada :

Kayseri Tatil Haberleri Bu Sayfada Olacak

8 Ocak 2019 Salı  Kar Tatili Olan İlleri görmek için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
6 Yorum