Kişisel bakımınızı yaparken evdeki kaynakları nasıl kullandığınız

Kişisel bakımınızı yaparken evdeki kaynakları nasıl kullandığınız
Kişisel bakımınızı yaparken evdeki kaynakları nasıl kullandığınız konusunda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Su :Dişlerimizi fırçalarken yada yüzümüzü yıkarken boşa akmamasına dikkat ederim. Musluklar lazım olduğu zaman açar ve kapatırım.

Lamba :Hangi odada oturuluyorsa o odanın lambası yanar. Boş oda, mutfak ve koridorların ışığını işim bitince kapatırım.

Fön Makinası : Duştan çıkınca ıslak saçlarımı kurutmak in ve sonrasında saçlarıma şekil verebilmek için kullanırım. Fön makineleri çoğunlukla saçlara şekil vermek ve kurutmak için kullanılır.

Diş Macunu :Diş macununuzda dişlerimi daha iyi temizleyebilmek için diş fırçamın üzerine sıkarak kullanırım. Dişlerimi günde en az iki defa fırçalarım. Diş macunu hayatımızda her ne kadar çoğunlukla ağzımızın ferah kokması ve temizlenmesi için kullanılıyor olsa da çok az bilinen birçok farklı kullanım alanı da mevcuttur.

Şampuan :Saçlarımın daha temiz olması ve güzel kokması için duş alırken kullanırım. Şampuan, banyo yaparken saç ve saç derisini temizlemek için kullanılan saç bakım ürünüdür. Şampuanların büyük çoğunluğu sudur; kalan kısım ise yıkama, yumuşatma, elektriklenmeyi önleme görevi üstlenmiş maddelerdir.

15
249
25
23
37
23
276
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.