Kişisel ihtiyaçlarınızı ve farklı gruplardaki sorumluluklarınızı göz önüne alarak nitelikli bir günlük plan hazırlayınız

Kişisel ihtiyaçlarınızı ve farklı gruplardaki sorumluluklarınızı göz önüne alarak nitelikli bir günlük plan hazırlayınız
Kişisel ihtiyaçlarınızı ve farklı gruplardaki sorumluluklarınızı göz önüne alarak nitelikli bir günlük plan hazırlayınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Kişisel ihtiyaçlarınızı ve farklı gruplardaki sorumluluklarınızı göz önüne alarak nitelikli bir günlük plan hazırlayınız. Bu planı hazırlarken dikkat ettiğiniz unsurları arkadaşlarınızla paylaşınız.

Ödev cevabı kısaca : Kişisel ihtiyaçlarınızı ve farklı gruplardaki sorumluluklarınızı dengeli bir şekilde yönetmek için günlük bir plan hazırlarken zaman yönetimine özellikle dikkat etmelisiniz. Öncelikli işlerinizi ve taahhütlerinizi plana ekleyin. Kişisel bakım ve sağlık ihtiyaçlarınızı unutmayın. Sosyal ilişkilere ve gönüllü çalışmalara zaman ayırın. Ayrıca hobilerinize ve dinlenmeye de vakit ayırmayı unutmayın. Planınızı esnek tutarak beklenmedik durumlara karşı hazırlıklı olun. Arkadaşlarınızın geri bildirimlerini alarak daha dengeli bir plan oluşturabilirsiniz.

0
236
4
57
0
1
31
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.