Sizce planlı olmak ne demektir

Sizce planlı olmak ne demektir
Sizce planlı olmak ne demektir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Günlük yapacaklarımızı listeleyerek saatlere göre ayırmak planlı olmak anlamına gelmektedir. Bence planlı olmak kişinin yapması gereken ve yapmak istedikleri şeyleri belirleyerek bunlara karar vermesi ve gün içerisinde bunlara ne kadar zaman ayıracağını kararlaştırarak kendisine düzenli bir alan oluşturmasıdır.

Böylelikle hem yapmak istedikleri şeyleri yapacak sen de planına uyarak yapması gereken görev ve sorumluluklar aksamadan hayatına devam edebilecektir. Bülent sayesinde hareket etmek insana zaman kazandırır ve insanı fark etmeden zaman kaybetmekten kurtarır.

Bizler de gerek yazılı gerek düşünsel olarak birbirimizi planladığımız zaman zamanın ne kadar yeterli geldiğini ve birçok şeyi gün içerisinde sığdırabildiğimizi hayretle görürüz.

4
1
4
1
4
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.