Kocaeli Güneş Okulları Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

Kocaeli Güneş Okulları Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 17 Şubat Kocaeli Güneş Okulları Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

Kocaeli Güneş Okulları Bursluluk Sınavı başvuruları başladı. Kocaeli Güneş Okulları Bursluluk Sınavına başvurmak için aşağıda yer alan online başvuru linkine tıklayabilirsiniz.

ÖZEL KOCAELİ GÜNEŞ OKULLARI BURSLULUK SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Kocaeli Güneş Okulları bursluluk sınavına son başvurunuzu 15 Şubat 2018 tarihine kadar yapabilirsiniz. 4. 5. 6. ve 7. sınıflara yönelik olarak yapılacak olan Kocaeli Güneş Okulları bursluluk sınavı 17 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak. 

Kocaeli Güneş Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ

Kocaeli Güneş Okulları Bursluluk Sınavı  Sonuçları, sınav ile ilgili değerlendirmenin Kocaeli Güneş Okulları yönetimi tarafından tamamlanmasını müteakiben açıklanacak. Kocaeli Güneş Okulları Bursluluk Sınavı sonuçları açıklandığında sonuçları öğrenmek için yukardaki linke tıklamanız yeterli.

Özel Kocaeli Güneş Okulları

Adres: Yeşilova Mah. Kandıra Yolu Üstü No:67 A/B İzmit / KOCAELİ
Tel: 0538 959 81 98
Tel: 0542 211 34 52

2
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum