Konyada yarın okullar tatil edildi mi?

Konyada yarın okullar tatil edildi mi?
Bu yazımızda sizlere Konya’da 22 Aralık 2016 Perşembe Okullar Tatil mi hangi ilçelerde tatil edildiği konusunda bilgiler vereceğiz.

Yurdun birçok yerinde kar yağışı devam ediyor. 22 Aralık Perşembe günü de bazı il ve ilçelerde okullara kar tatili, eğitme kar engeli devam ediyor. 22 Aralık 2016 Perşembe Günü Hangi İllere ve İlçelere Kar Tatili Var ?

Ayrıntılar Güncellenerek Bu Sayfada :

KONYA
 
Konya ve ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.
Edinilen bilgiye göre, Konya merkeze bağlı Selçuklu, Karatay ve Meram ile Ereğli, Akören, Çumra, Hadim, Halkapınar, Taşkent, Hüyük, Derbent, Seydişehir, Beyşehir ve Akşehir ilçelerinde ilk ve orta dereceli tüm okulların 22 Aralık Perşembe tatil edildi.
Ayrıca, Akşehir ilçesinde hamile ve engelli personelin de yarın idari izinli sayılacağı öğrenildi.
 

KONYA 15 Aralık

Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle 4 ilçede eğitime yarın ara verildi. Karaman’da ise taşımalı sistemle eğitim veren okullar, 1 gün tatil edildi.

Konya’da dün başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yoğun kar yağışı nedeniyle Ereğli, Halkapınar, Taşkent ve Hadim’de eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı. Emirgazi İlçesi’nde ise taşımalı sistemle eğitim yarın tatil edildi.

Not: Aşağıdaki tatil 14 Aralık tatilidir.

KONYA 14 Aralık
 
Yoğun kar yağışı ve aşırı soğuk dolayısıyla, Hadim ve Derbent ilçelerindeki bütün okullar ile Halkapınar, Yunak, Güneysınır ve Bozkır ilçelerindeki taşımalı eğitime yarın ara verildi.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.