KPSS öğretmen atamaları sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? MEB

KPSS öğretmen atamaları sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? MEB
Bugün öğretmen adaylarının sabırsızlıkla bekledikleri o büyük gün geldi çattı. Bugün öğretmen atamaları açıklanacak. Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen atamaları sonuçlarının bugün yapılacağını duyurmuştu. Öğretmenler tercihlerini bitirdi, haftanın ilk günün

Milyonlarca öğretmen adayı bugünü bekliyordu. Aylardır bugünün hayalini kuran öğretmenler stresli ve heyecanlı şekilde bekliyorlar. Öğretmen atamaları sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı bugün açıklanacağı duyurdu. Öğretmen atamaları sonuçları bugün yapılacak. Geceyi uykusuz geçiren öğretmen adayları bu haberi bekliyor. Öğretmen atamaları sonuçları bugün saat 11:00' da açıklanacak. Saat tam 11:00'da Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın katılacağı törenle öğretmen atamaları sonuçları açıklanacak. Ağustos Ayı 2013 öğretmen atamaları sonuçlarının bu siteden an be an takip edebilirsiniz.

Az değil tam 40 bin öğretmen sadece atanacak olan öğretmen sayısı. Birde tercih işlemini gerçekleştirip umutla atanmayı bekleyen öğretmen adayları heyecanla bekliyor. Bugün gözler, kulaklar televizyonda parmaklar internet başında. Sabahın erken saatlerinden itibaren öğretmen adayları atama sonuçları için heyecanla bekliyor. Ataması kesin olan öğretmen adayları nereye atandım sorusunu kendisine sorarken, kontenjan dahilinde olmayan ancak kalan açık kontenjanlara atanmayı bekleyen öğretmen adayları nereye atanacağım sorusunu kendisine soruyor.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.