Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği Sıralama 2022

Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği Sıralama 2022
2022 yılında Üniversite bölüm tercihi yapacak olan ve 2 Yıllık (Önlisans) Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği bölümünü seçecek üniversite adayları için Kümes Hayvanları Yetiştir Taban puanları ile 2021 TYT Yerleştirme Başarı sıralamasını bir araya getirdik.

Bu puanlar 2021 Üniversite yerleştirme puanlarına göre elde edilmiş olup 2022 TYT’ye girip tercih yapacaklar bu puanları göz önünde bulundurmalılar. 2021-2022 2 Yıllık (Önlisans) Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği Taban Puanları ve Başarı Sıralaması :

2022 TYT'ye girenler aşağıda yer alan 2 Yıllık (Önlisans) Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği Bölümü taban puanları, 2 Yıllık (Önlisans) başarı sıralamaları ve kontenjanları aşağıdan öğrenebilirsiniz.

2 Yıllık (Önlisans) Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği bölümü hangi üniversitelerde var : Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesidir.

2 Yıllık (Önlisans) Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği bölümü hangi puan türü ile öğrenci alıyor : TYT

# Not-1: Bu sayfadaki veriler bilgilendirme amaçlıdır. Tercih yapmadan önce ÖSYM'nin son yayınladığı kılavuzu inceleyip ona göre tercih listenizi hazırlayınız.

# Not-2: Bu haberimizi cep telefonu ile okuyorsanız tabloyu tam olarak görebilmek için yatay ekran okuyunuz.

Sıralama sütununda “dolmadı veya tercih edilmedi” yazan bölümlere o bölümün kontenjanından daha az kişi yerleşmiş ve kontenjanının tamamını dolmamıştır. Özetle barajı geçen ve varsa sıralama barajını geçen her aday o bölüme yerleşebilirdi.

2 Yıllık (Önlisans) Kümes Hayvanları Yetiştiriciliği 2021 Taban Puanları ve Başarı Sıralaması:

Üniversite AdıBölümPuan
T.
Kont.Taban
P.
Başarı
S.
Bolu Abant İzzet Baysal Ü. (Devlet)Kümes Hayvanları YetiştiriciliğiTYT20DolmadıDolmadı

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.