KYK, 20 gündür mülakat sonuçlarını açıklayamadı

KYK, 20 gündür mülakat sonuçlarını açıklayamadı
900 Yurt Yönetim Memuru alımında, sözlü sınav işlemlerinin üzerinden 20 gün geçti ama sonuçlar hala açıklanmadı

Bilindiği üzere, Kredi Yurtlar Kurumu, 19 Eylül'de yayımlandığı ilanla, 600 kadın, 300 erkek olmak üzere toplam 900 lisans mezunu sözleşmeli 'Yurt Yönetim Memuru' alacağını belirtmişti.

900 kişinin seçimi için 9 bin kişi sözlü sınava alındı. 5'er dakika ayrılabilen sözlü sınavları yürütmek için ise 5 ayrı komisyon kuruldu ve mülakat işlemleri 25 Kasım'da sona erdi.

Sözlü sınava alınan 9 bin aday, yılın sonuna yaklaştığımız bugünlerde, mülakat işlemlerinin üzerinden 20 günlük bir zaman dilimi geçmiş olmasına rağmen sonuçların hala açıklanamamış olmasından şikayetçi...

Adaylar, Kredi Yurtlar Kurumunun sonuçları açıklamak için neyi beklediğini merak etmektedir.

Zaten üzerinde çok büyük şaibelerin olduğu bir sınav sürecinde, sonuçların daha da geciktirilerek adayların daha fazla tedirgin edilmesinin bir anlamı bulunmamaktadır. Kurumun veya bağlı olduğu Gençlik Bakanlığının, her gün sonuçlar için internete giren adayları daha fazla bekletmemesi gerekmektedir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.