Limit Yayınları Türkiye Geneli YKS Deneme Sınavı

Limit Yayınları Türkiye Geneli YKS Deneme Sınavı
Limit Yayınları 10-11 Şubat 2018 tarihinde YKS sınavı uygulandı..

2018 Limit Yayınları YKS Sınavı ne zaman

* Sınav kayıt merkezlerine giderek başvuru yapabilir ve sınava giriş belgesini alabilirsiniz. (Not: Adayın kendisi ya da yerine başka birisi kayıt yaptırabilir.)
* İlçede oturup sınava girmek isteyen adaylar bulundukları yerde sınav merkezi yoksa en yakın il veya başka bir ilçe merkezinde sınava girebilecektir.
* TYT (Temel Yeterlilik Testi) ya da Alan Testi ücretleri TYT 5 ₺ ALAN 5 ₺ olarak alınacaktır.
* TYT için 10 Şubat 09.30’da, Alan Testi için 11 Şubat 09.30’da sınav merkezinde olmanız gerekecektir. Sınav 10.00’da başlayacaktır. (Geç kalanlar sınava alınmayacaktır.)
* Kişiye özel olan optiklerde adaylara ait sınav giriş bilgileri (isim, soyisim, T.C. Kimlik...) yer alacaktır.
* Sınav çıkışında kitapçıklar toplanacaktır. 11 Şubat 18.00’den sonra adaylar, sınava girdiği yerden kitapçıkları alabilecektir.

2018 Limit Yayınları YKS Sınavı Cevap Anahtarı ne zaman açıklanancak

* Sınav soruları 11 Şubat Pazar saat 20.00’den sonra Limit Yayınları sosyal medya hesaplarında canlı yayında çözülecek, cevap anahtarları yayımlanacak ve ödüller açıklanacaktır.

2018 Limit Yayınları YKS Sınav Sonuçları ne zaman açıklanancak

* Öğrenciler sınav sonuçlarına 19 Şubat tarihinde T.C. Kimlik Numarası ile ulaşabileceklerdir.
* Sınav sonucunda öğrenciler aldığı puanlara göre sanal tercih yapacaklardır. Sadece sınava giren kişi sayısı esas alınarak tahmini bir yerleşim yapılacaktır.
 
Limit Yayınları Cevap Anahtarına buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Limit Yayınları 1. Türkiye Geneli Deneme Sınavı

Limit Yayınları'nın yaptığı ÖSYM formatındaki 1. Türkiye Geneli Deneme Sınavı'na 100.000 kişinin üzerinde katılım oldu. Kitapçıkların birebir ÖSYM sınav formatında olması, kişiye özgü optiğin kullanılması, ÖSYM'nin soru mantığına uygun soruların yer alması öğrenciler tarafından çok beğenildi.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.