LYS 3 yorumları: LYS Edebiyat Coğrafya soruları nasıldı ? (26.06.2016)

LYS 3 yorumları: LYS Edebiyat Coğrafya soruları nasıldı ? (26.06.2016)
LYS 3 yorumları haberimizde. 26 Haziran 2016 LYS 3 Edebiyat ve LYS 3 Coğrafya sınavı yorumları merak ediliyor. Peki LYS 3 sınav soruları zor muydu kolay mıydı? LYS Edebiyat soruları nasıldı?, LYS Coğrafya soruları nasıldı? Adayların Twitter'daki LYS 3 yor

Üniversiteye geçiş sınavlarının YGS'den sonraki ikinci aşaması olan Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) kapsamında Edebiyat ve Coğrafya alanında yapılan LYS-3 saat 10:00'da başladı. 120 dakika sürecek olan LYS 3 sınavı saat 12:00'da tamamlanacak. Peki LYS-3 sınavına giren adaylar için LYS 3 sınavı zor muydu kolay mıydı? İşte LYS Edebiyat yorumları ve LYS Coğrafya yorumları...

LYS 5 Yabancı Dil ve LYS 2 Fen Bilimleri sınav yorumları gibi LYS 3 Edebiyat, Coğrafya yorumları da abchaber.com'da... LYS 3 Edebiyat soruları nasıldı?, LYS 3 Edebiyat soruları zor muydu kolay mıydı? LYS 3 Coğrafya soruları nasıldı? LYS 3 Coğrafya soruları zor muydu kolay mıydı? Bu soruların yanıtlarını sınavdan çıkan adayların Twitter'daki yorumlarına bakarak anlayabiliriz.

Aşağıdaki yorum alanına ''LYS 3 sınav soruları zor mu yoksa kolay mı ?'' sorusunun yanıtını yazabilirsiniz. LYS 3 yorumları anında onaylanarak yorum alanında yayınlanacaktır.

LYS Edebiyat, Coğrafya sınavı öncesinde ve sonrasında LYS yorumları Twitter'da #LYS3 hashtag'i kullanılarak yapılıyor. Sınav öncesinde adayların paylaştıkları bazı LYS 3 yorumları aşağıdaki gibi...

TWİTTER'DA PAYLAŞILAN LYS 3 YORUMLARI...

LYS 3 Edebiyat, Coğrafya sınavı öncesinde LYS3 yorumları Twitter'da Türkiye gündemine oturdu. Atılan tweet'lerde genellikle sınava girecek olan adaylar için başarı mesajları yer aldı. İşte LYS 3 öncesi Twitter'dan paylaşılan yorumlar..

Alim AKHAN ‏@alima0971

Buca, İzmir Tüm adaylara ve sınava giren oğluma başarılar. Daha çok hakeden daha iyi puan alsın inşAllah. #lys3

Esra ‏@esradoganay1

Daha sınav başlamadan tt de #lys3 birinci sıraya yerleşmiş.

Ali Kiriş ‏@KirisAli1

Sınavda olmak sınavda olanı beklemekten iyidir. En azından bir işle meşgulsün. #lys3

Mesut SEVEN ‏@mesutsev

Meleğim sınava giriyor. Rabbim ona ve giren tüm yavrularimiza hayırlı sonuçlar nasip etsin inşaAllah #LYS3

Kadir Özgen ‏@kadirozgen01

lys3 Sınavına Girecek Öğrencilere Allah zihin açıklığı versin Allah kolaylık versin Başarılar dilerim @Serdaraydin01N Ahmete de başarılar.

züleyha ‏@zuleyha3419

#lys3 sinava giren tum kardeslerime Rabbim yardim etsin zihin acikligi versin

sezailodocus ‏@HalilSezaist

Başarılar TMciler, attıklarınız bile tutar inşallah.. #LYS3

Av.Fatma BENLİ ‏@AvFatmaBenli

#LYS3 sınavına giren tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Gonca Ertuğrul ‏@ErtugrulGonca

Sorularda bi hata yoktur inşallah. Çocukların emekleri yeterince zayi oluyor zaten,Allah zihin açıklığı versin. #lys3

Selam ‏@sanadaselam

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum