Lys Sosyal Bilimler Sınavı Soru Çözümleri TRT HABER Canlı İzle 15 Haziran

Lys Sosyal Bilimler Sınavı Soru Çözümleri TRT HABER Canlı İzle 15 Haziran
Lys Sosyal Bilimler Sınavı Soru Çözümleri TRT HABER Canlı İzle 15 Haziran

LYS 2013 heyecanı TRT Haber’de… Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen Bilimleri ve Edebiyat-Coğrafya sınavlarının soruları ve çözümleri TRT Haber’de…Âdeta aileler yarışıyor programına dönen üniversite giriş sınavlarında öğrenciler sınav salonlarında; veliler ise okul önlerinde ter dökecekler… Kimi öğrencilerin hedeflerine ulaşacağı bu sınavlar sonunda, bazı öğrenciler ise umutlarını bir başka bahara ertelemek zorunda kalacaklar.

LYS 2013’in soruları ve çözümleri sınavın hemen ardından sadece TRT Haber ekranında… Deneyimli öğretmenlerin soru çözümleriyle sınav sonucunuzu daha iyi tahmin etmek, uzman konukların vereceği bilgilerle geleceğinize daha sağlıklı yön vermek istiyorsanız, 15-16 Haziran’da TRT Haber ekranında buluşalım…

LYS 2013, 15-16 Haziran’da Saat 13.30’ten İtibaren Canlı Yayınla TRT Haber’de…

TRT Haber Canlı izlemek için tıklayınız

TRT Okul Canlı izlemek için tıklayınız

LYS Puan Hesaplaması için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.