Martı Okul Yayınları Deneme Sınav Konuları ve Konu Analizleri

Martı Okul Yayınları Deneme Sınav Konuları ve Konu Analizleri
Bu yazımızda sizlere 2016 - 2017 Martı Okul Yayınları Deneme Sınav Konuları ve Konu Analizleri hakkında bilgiler vereceğiz.

2016 - 2017 Martı Okul 2. Sınıf Denemeler Konu Analizleri için tıklayınız.
2016 - 2017 Martı Okul 3. Sınıf Denemeler Konu Analizleri için tıklayınız
2016 - 2017 Martı Okul 4. Sınıf Denemeler Konu Analizleri için tıklayınız
2016 - 2017 Martı Okul 5. Sınıf Denemeler Konu Analizleri için tıklayınız
2016 - 2017 Martı Okul 6. Sınıf Denemeler Konu Analizleri için tıklayınız
2016 - 2017 Martı Okul 7. Sınıf Denemeler Konu Analizleri için tıklayınız
2016 - 2017 Martı Okul 8. Sınıf Denemeler Konu Analizleri için tıklayınız

Bilgilendirme

Martı Okul Yayınları; yayın kalitesi, yayın çeşitliliği ve okul yayıncılığına kattığı ilkler ve katma değerlerle, ürünleri, eğitim camiamız tarafından beğenilen ve tercih edilen yayın kuruluşları arasında ilk sıralarda yerini almıştır.

Martı Okul Yayınları, ülkemizin zenginleşen eğitim yayıncılığına kattığı yenilikler ve kazandırdığı yeni ürünlerin haklı gururunu yaşarken, misyonu ve yükselen vizyonu ile de sektörün umut vaat eden önemli kuruluşları arasına girmeyi başarmıştır.

Ana sınıfından ortaöğretim son sınıfa kadar tüm sınıflar için özgün konu anlatımı, sınavlarda çıkan sorulara çok yakın hazırlanmış, görsel temalarla zenginleştirilmiş tüm dersler soru bankaları, deneme sınavları, kazanım ölçme sınavları, konu testleri,  eğlendirerek öğreten tatil kitapları öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin beğeni ve tercih testlerinden tam puan almışlardır. Optik formlu soru bankalarımız Martı Okul Yayınları adına tescillenmiştir.

Martı Birinci Sınıf Seti ise okul hayatına yeni adım atmış yavrularımızın okumayı, yazmayı ve anlamayı eğlenerek kolay öğrenmelerini sağlayacak yepyeni bir ürün olarak yayın dünyasında yerini almıştır.

Martı Okul Yayınları, bundan sonraki süreçte de yeni atılım ve sektöre kazandıracağı yeni ürünlerle zirveye doğru koşusunu sürdürecektir.

İLETİŞİM Bilgileri: 

Alınteri Bulvarı No:27 Ostim / Ankara
Telefon : 0(312) 385 83 95
Faks : 0(312) 385 83 96
E-Posta : iletisim@martiokul.com

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum