MEB 2014 Öğretmen Atamaları 6-7 Şubat 2014 Şubat Ayı Öğretmen Atamaları

MEB 2014 Öğretmen Atamaları 6-7 Şubat 2014 Şubat Ayı Öğretmen Atamaları
MEB Şubat Ayı Öğretmen Atama Takvimini yayınladı. MEB Şubat ayı 10 bin Öğretmen atama takvimi için tıklayınız. 2014 şubat ayı Öğretmen atama rehberi. Şubat Ayı Öğretmen atamaları ne zaman başlıyor. MEB 2014 Şubat ayı Öğretmen atama takvimi.

Öğretmenlerin merakla beklediği 2014 Şubat ayı atamaları hakkında Milli Eğitim Bakanlığından açıklama geldi.

2014 Şubat Ayı Öğretmen Atamaları Duyurusu

2014 Şubat ayı öğretmen atamaları kapsamında, Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla 29 Ocak-4 Şubat 2014 tarihleri arasında alanlar bazında başvurular alınacak ve atamalar, 6-7 Şubat 2014 tarihlerinde yapılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Öğretmen Atamaları başlıyor.Şubat ayı Öğretmen Atamaları tarihleri ne zaman? Öğretmen Atamalarında kaç bin öğretmen alınacak? MEB duyuruyu yaptı.

2014 Şubat Ayı Öğretmen Atamaları Duyurusu
 
2014 Şubat ayı öğretmen atamaları kapsamında, Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla 10 bin öğretmen ataması yapılacaktır. 29 Ocak - 4 Şubat 2014 tarihleri arasında alanlar bazında başvurular alınacak ve atamalar, 6-7 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.
 
Öğretmen atamaları konusunda ilginç gelişmeer yaşandı. Özellikle Başbakan Erdoğan tarafından verilen son müjde ile birlikte, Şubat ayı öğretmen atamaları 10 bin kontenjan şeklinde gerçekeleşecek. Ancak hangi bölümden kaç öğretmen ataması yapılacağı yönünde henüz bir haber çıkmadı.
 
MEB müsteşar yardımcısı Salih Çelik ŞUBAT AYI 10 BİN ÖĞRETMEN ALIMI tayin döneminde altı branşta fazla alım gerçekleşeceğini söyledi.
 
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 
Matematik
Fen Bilgisi
Sosyal Bilgiler
İngilizce
Türkçe
branşlarında fazla atama olacağını söyledi.

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.