MEB İl Dışı Öğretmen Atama Başvuru Tarihleri

MEB İl Dışı Öğretmen Atama Başvuru Tarihleri
Adayların bekledikleri an geldi. 2014 MEB İl Dışı Öğretmen Atamaları Başvuruları başladı. 2014 İl Dışı Öğretmen Atamaları Başvurusu. İl Dışı Öğretmen Atmaları Başvuru Tarihleri Ne Zaman? Öğretmen Atamaları Başvuruları Tarihleri. MEB İl Dışı Öğretmen Atama
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
 
Öğretmenlerin atama ve yer değiştirme işlemleri, il ve ilçe milli eğitim şube müdürlerinin zorunlu ve isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri ile diğer personelin görevde yükselme ve unvan değişikliği işlemlerine ilişkin çalışma takvimi aşağıda belirtilmiştir.
 
Milli Eğitim Bakanlığı  2014 yaz dönemi il dışı öğretmen atama süreci Haziran ayında başlıyor. Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 16 Haziran pazartesi başlayacak ve 20 Haziran 2014 Cuma günü sona erecektir.
 
Güncel öğretmen atama ve yer değiştirme haberlerini Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesi ile aynı anda sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değiştirmeler
 

16-20 Haziran 2014 Başvuruların Alınması   
24-26 Haziran 2014 Atamaların Sonuçlandırılması
 
Yaz Dönemi Özür Durumuna Bağlı Yer Değiştirmeler
 
04-08 Ağustos 2014 1. Aşama Başvuruların Alınması                  
11-15 Ağustos Tercih Başvurularının Alınması                               
19-20 Ağustos Atamaların Sonuçlandırılması

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.