Milletimizin ortak mallarını nasıl kullanmamız gerektiğini anlatan yazı

Milletimizin ortak mallarını nasıl kullanmamız gerektiğini anlatan yazı
Milletimizin ortak mallarını nasıl kullanmamız gerektiğini anlatan bir yazıörneğini yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Milletimizin ortak mallarını her zaman özenli bir şekilde kullanmak hem kendimize hemde etrafımızdaki kişilere birer saygıdır. Çünkü bizler milletimizin ortak mallarını her zaman temiz ve özenli kullanmamız gerekiyor.

Milletimizin ortak mallarını nasıl kullanmamız gerektiğini anlatan bir yazı yazarken yapmanız gereken ilk şey öncelikle milletimizin ortak malları nelerdir bunları bir belirleyebilmektir. Ortak mal dediğimiz zaman aklımıza gelen ilk şey herkesin kullanabileceği ve yararlanabileceği kullanımı ortak olan mallar gelir baktığımız zaman milletin ortak malı dediğimizde parklar, bahçeler, yollar, köprüler, camiler, çeşmeler ilk olarak aklımıza gelen ortak alanlardır.

Örneğin, bir sınıf sırasını bizler karalayıp kurarsak bu o sıralarda oturan kişilere saygısızlık olur. Çünkü o sıralarda tek bir kişi oturmuyor. O sıralarda 100'den fazla kişi oturuyor.

540
796
1487
432
318
248
1691
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.