Millî birlik sözü size neler çağrıştırıyor

Millî birlik sözü size neler çağrıştırıyor
Millî birlik sözü size neler çağrıştırıyor bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Milli birlik denince aklımıza milletin bütün olması gelir bu bütün içerisinde ayrımcılık veya bölücülük asla yer almaz. Türk milletinin en değerli varlığı birlik ve beraberliğidir. Türk milletinin yaşaması yücelmesi gelişmesi kalkınması refah seviyesinin yükselmesi gibi emeller çerçevesinde birleşen amaç uğruna bağ kuran unsurlara deriz.

Atalarımız çok güzel söylemişler; “acılar paylaşarak azalır, sevinçler paylaşarak artar.” Türk Milleti de en küçük olaydan en büyük olaylara kadar tarih boyunca birlikte hareket etmenin gururunu yaşıyor. Milli birlik ve beraberlik demek, vatan içinde en küçük bir olayda bile kenetlenip, birbirine yardım etmek demektir. Bu sadece başa gelen kötü durumlar için geçerli değildir. Mutlu anlarda da mutluluğu paylaşmayı bilmişlerdir.

80
86
1
1
1
2
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.