Morpa Kampüs Yıllık Fiyatı Ne Kadar?

Morpa Kampüs Yıllık Fiyatı Ne Kadar?
Morpa Kampüs’ün 1 yıllık üyelik ücreti KDV dahil 98 TL ’dir.

Morpa Kampüs öğrencilerin eğitimine destek olmaya devam ediyor. İnternet üzerinden kurulan eğitim ağı sayesinde MEB müfredatına göre ders anlatımları görsel ve yazılı şekilde sunulmaktadır. 1. sınıftan 8. sınıfa kadar ders gören öğrencilerin temellerini sağlamlaştırmak adına çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Sizden tek seferlik yıllık ücret alarak hangi dönem olduğu fark etmeyip 365 gün boyunca hizmetten faydalanma hakkına sahip oluyorsunuz. Çocuğu olan veliler ise öğrencilerini takiplerini hangi konularını işlediğini görebiliriz. Gelişen eğitim ağır sayesinde Morpa Kampüs’ten faydalanabilirsiniz. İnternet çağının başlaması eğitimlerin özel öğretmenler eşliğinde değil de Morpa Kampüs’te devam ettirilmesi uygun görüldü. Zengin ve bilgili internet ortamında eğlendikleri gibi derslerinde başarıları yakalamaları an meselesi. Uzun yıllar boyunca hizmet vermeye devam edip halen hizmetlerini son noktasına kadar veren kuruluşlardan olmuştur.

Morpa Kampüs ücretleri 2016 yılında 98 TL’dir. Kapıda ödeme yapacaklar için toplam 98 TL denk gelmektedir.

Üyelikleri ister kredi kartı, ister kapıda, ister havale şeklinde gerçekleştirebilirsiniz. Sizlere sunulacak olan eğitim ağında ihtiyaçlarınızı en güzel şekilde karşılamanıza olanak sağlıyor. Memnuniyet açısından size kısa süreliğine deneme üyeliği verip çocuğunuz da yakaladığınız başarı sayesinde eğitime son hızda devam edebilirsiniz. Morpa Kampüs ağı daima güncel olup Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği müfredat çerçevesinde olmaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.