Mutlu Olmak İsteyen Adam Laurent Gounelle Kitap Özeti

Mutlu Olmak İsteyen Adam Laurent Gounelle Kitap Özeti
İnandıklarımız Gerçekliğimiz OlabilirBir düşünün…Bali’de tatildesiniz. Eve dönmeden önce bir şifacıya görünüyorsunuz. Aslında bir şikâyetiniz yok.

Arka Kapak

İnandıklarımız Gerçekliğimiz OlabilirBir düşünün…Bali’de tatildesiniz. Eve dönmeden önce bir şifacıya görünüyorsunuz. Aslında bir şikâyetiniz yok. Sadece onun ününü duymuş olduğunuz için görüşmek istiyorsunuz.

Şifacının teşhisi kesin: Sağlığınız gayet yerinde ama… mutlu değilsiniz.
Sonsuz bir bilgeliğin taşıyıcısı olan bu yaşlı adam sizi sizden daha iyi biliyor gibi gözükmekte. Yaşamınıza tuttuğu çok özel ışık, sizi olabilecek en büyüleyici maceraya sürükleyecek: Kendini keşfetmek! Size yaşattığı deneyimler yaşamınızı altüst edecek ve düşlerinizdeki yaşamın anahtarını size sunacak.

Dünya çapında insanların dilinden düşmeyen Mutlu Olmak İsteyen Adam, gerçekten mutlu olmaktan bizi alıkoyan şeylerden kurtulmayı öğrendiğimiz an, elde edebileceğimiz yeni imkânlar dünyasıyla bizi tanıştırıyor.

“Kulaktan kulağa yayılarak büyük bir başarı kazanan, insanların hayata bakış açılarını değiştiren eşsiz bir roman.”
Psychologies Magazine

Kitap Özeti

Mutlu Olmak İsteyen Adam Laurent Gounelle

En nefret ettiğim kitapların başında kişisel gelişim kitapları gelir fakat nedense okumadan duramadığım kitapların da başına onlar geliyor. Belki bir şeyler öğrenebilirim hissi ile okumak hoşuma gidiyor fakat asıl neden Doğan Cüceloğlu’nun Savaşçı’ı gibi bir kitap çıkar mı umudu.

Laurent Gounelle’nin yazdığı Mutlu Olmak İsteyen Adam kitabı da bir kişisel gelişim kitabı ve mutluluğa giden yolda sizi aydınlatmayı amaçlıyor ve bunun içinde bir adamın hikayesini kullanıyor. Yani Savaşçı kitabına benzer ama o kalite de değil.

Uzakdoğu’ya Bali’ye tatile giden bir adam hayatında her şeyi yolunda gitmesine rağmen ününü duyduğu bir şifacıya gider. Şifacı ona mutlu olmadığını söyler ve söyledikleri ile adamı kendine inandırır. Bir anda her şeye bakış açısı değişen adam hayatında mutlu olmasını engelleyen herzeyi ortadan kaldırmaya ve böylece mutluluğa ulaşmaya çabalar.

Mutlu Olmak İsteyen Adam okurlarına mutluluğun yolunu mutluluğa engelleri kaldırarak gidilebileceğini gösteren bir kitap. Dünya çapında çok satanlar listesinde yer alan kitabın ilgi çeken bir tarafı olduğu kesin.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.