Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı
İlkokul (4.sınıf olacaklar), Ortaokul (5, 6, 7 ve 8. sınıf olacaklar) için 19 MART 2017 PAZAR günü yapılacak sınavla; 9, 10, 11 ve 12. sınıf olacaklar) için, 26 ŞUBAT 2017 PAZAR günü yapılacak sınavla, kontenjan dahilinde öğrenci alınacak.

2017 – 2018 ÖĞRETİM YILI İÇİN BURSLULUK ve LİSELERİMİZE KAYIT KOŞULLARI

• 9, 10, 11 ve 12. sınıflarımıza, “LİSELERİMİZE GİRİŞ VE BURSLULUK SINAVI” ile öğrenci alınacaktır.
• Burs ve kayıt hakları, sınav derecelerine göre verilecektir.
• Nesibe Aydın Fen Lisesi’nin baraj puanı, diğer liselerimizden daha yüksek olacaktır.
• Her yıl, Giriş Sınavlarımızdan 1 hafta sonra, liselerimizin KAYITLARI KAPANMAKTADIR.
• Liselerimize kayıt olma fırsatını kaçırmamanız için, sınav başvurunuzu bir an önce yapmalısınız.
• Sınava katılabilmek için, okullarımıza gelerek veya web sitemizden (www.nesibeaydin.k12.tr) online başvuru yapabilirsiniz.
• Sınav konularını ve detaylı bilgi formlarımızı okullarımıza gelerek ya da web sitemizden temin edebilirsiniz.
• Sınava, başvuru yaptığınız okulların binalarında gireceksiniz. (Bu nedenle, başvuru yaparken, seçeceğiniz lisemizin ismini lütfen belirtiniz.)
• Burs Koşulları: Okullarımıza gelerek ya da web sitemizden temin edeceğiniz bilgi formlarında bursluluk koşullarımız detaylı olarak açıklanmıştır.
 
NESİBE AYDIN KONYA OKULLARI LİSE BURSLULUK SINAVINA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYINIZ
 
Nesibe Aydın Konya Okulları Lise Bursluluk Sınavı sonuçları, 26 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan Lise Bursluluk Sınavı sonuçlarının Nesibe Aydın Konya Okulları tarafından değerlendirilmesini müteakiben açıklanacak.
 
NESİBE AYDIN KONYA OKULLARI LİSE BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ (Link sınav sonuçları açıklanınca aktif olacaktır)
 
Nesibe Aydın Eğitim Kurumlarının, markalaşan ciddiyet ve disiplin ilkeleri temel alınarak oluşturulan eğitim felsefesi, yaşam boyu öğrenme çerçevesinde başarı odaklıdır. Eğitim programımız, öğrencilerimizin tüm gelişim alanlarının (bilişsel, sosyal, duyuşsal, psikomotor ve dil) desteklenmesini sağlar. Nesibe Aydın Gölbaşı Kampüsü (Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, IB Programı, Ortaokul, İlkokul): kurulduğu 2008 yılından beri, 10 yıldır verdiği kaliteli eğitim ve dershane + okul eğitim modeli ile özel okul sektöründe birinci sırada yer almaktadır. Nesibe Aydın Okulları, aynı zamanda bir "IB (Uluslararası Bakalorya)" Dünya Okuludur ve "Cambridge Okulu" olarak İngilizce derslerinde "Cambridge Okullarının Programı" uygulanmaktadır.
 
Anasınıfı (4 ve 5 Yaş) gruplarına ön görüşme ile öğrenci alınacaktır. Ön görüşmeler 11 Mart 2017 Cumartesi günü başlayacaktır.
(2013 Doğumlular – 4 Yaş, 2012 Doğumlular – 5 Yaş).
Anasınıfı ve İlkokul tanıtım günü ve kampüs gezisi, 5 MART 2017 Pazar, 11.00 – 13.00 saatleri arasındadır.
1. sınıflarımıza dışarıdan öğrenci alınmayacak, Çankaya, Ümitköy ve Gölbaşı anaokullarımızda öğrenim gören öğrenciler devam edecektir.
İlkokul 2 ve 3.sınıflarına ön görüşme ile, kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.
İlkokul (4.sınıf olacaklar), Ortaokul (5, 6, 7 ve 8. sınıf olacaklar) için 19 MART 2017 PAZAR günü yapılacak sınavla;
Fen Lisesi, IB-DP ve Anadolu Lisesi (9, 10, 11 ve 12. sınıf olacaklar) için, 26 ŞUBAT 2017 PAZAR günü yapılacak sınavla, kontenjan dahilinde, öğrenci alınacaktır.
Ortaokul ve Lise tanıtım günü ile kampüs gezilerimiz sınav günlerimizde yapılacaktır.
Detaylı bilgi edinmek ya da görüşme randevusu almak için (0312 498 25 25) iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.