Nevşehirde yarın okullar tatil mi?

Nevşehirde yarın okullar tatil mi?
Bu yazımızda sizlere Nevşehir’de 15 Aralık 2016 Perşembe Okullar Tatil mi, konusunda bilgiler vereceğiz.

Yurdun birçok yerinde kar yağışı devam ediyor. 15 Aralık Perşembe günü de bazı il ve ilçelerde okullara kar tatili, eğitme kar engeli devam ediyor. 15 Aralık 2016 Perşembe günü hangi illere ve ilçelere kar tatili var ?

Ayrıntılar Güncellenerek Bu Sayfada :

Nevşehir

Nevşehir genelindeki tipi, kar yağışı ve yollardaki buzlanma nedeniyle Acıgöl, Derinkuyu ve Hacıbektaş ilçeleri ile il merkezine bağlı Boğazköy, Çardak ve İcik köylerinde ilk ve orta dereceli okulların 15 Aralık tarihinde bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

İl merkezi ile Avanos, Gülşehir, Kozaklı ve Ürgüp ilçelerinde ise sadece taşımalı eğitim yapılan okullarda da aynı tarihte bir gün süreyle eğitime ara verileceği ifade edilen açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurulunun almış olduğu karar gereğince, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personelin de aynı gün idari izinli sayılacakları kaydedildi.

Not: Aşağıdaki tatil 14 Aralık tatilidir.

15 Aralık 2016 Perşembe Kar Tatili Olan İlleri görmek için tıklayınız

NEVŞEHİR 14 Aralık
 
Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde dün gece saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı ve tipi nedeniyle Acıgöl Kaymakamlığı tarafından okullar bir gün süre ile tatil edildiği açıklandı.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum