Nun Okulları Ortaokul ve Lise Giriş Sınavı

Nun Okulları Ortaokul ve Lise Giriş Sınavı
Öğrenci alım sürecimiz, sitemizde yer alan aday öğrenci başvuru formunun doldurulmasının ardından öğrencilerin girecekleri sınav gününün e-posta yoluyla velilerimize iletilmesiyle başlar. Sonrasında sınava davet edilirler.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Süreci

Sınav günü hem öğrenciyle hem aileyle görüşme ve atölye çalışmalarının yapılmasının ardından sistemimiz öğrenci kabul durumuyla ilgili olumlu/olumsuz durumu yine e-posta yoluyla velilere iletir. Kayıt yaptırmayı düşünen velilerimiz, muhasebeye gerekli evrakları teslim ettiğinde kesin kayıt işlemini tamamlamış olur.
Anaokulu
Ana sınıflarımıza 54 ayı doldurmuş ve üzeri çocuklar kabul edilmektedir.
İlkokul
İlkokula kabul edilmesi için, çocukların 66 ayı doldurmuş olması tercih edilmektedir. 62-66 ay arasındaki çocukların 1. sınıfa başlamaları için ilgili rehber öğretmenimizin ön değerlendirme yapması ve 1. sınıfa alınmasında herhangi bir sakınca olmadığına dair rapor vermesi gerekmektedir. 2. sınıflara nakil öğrenci kabul edilmektedir. 3. ve 4. sınıflarımız için kontenjanımız dolduğundan bu sınıflara kayıt alamayacağımızı üzülerek bildiririz.
Ortaokul-Lise
5. sınıf ve lise hazırlık sınıflarımıza öğrenci kabul edilecektir.

NUN Okulları 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Aday Öğrenci Başvuru Formu

- Okulumuza başvurmak isteyen öğrencilerin öncelikle sitemiz üzerinden Aday Öğrenci Başvuru formunu doldurması gerekmektedir.
-Formlar doldurulduktan sonra öğrencilerin yaş gruplarına göre okula davet edilir. Online form doldurmayan öğrenciler okula bizzat başvursalar dahi form doldurulması gereklidir.
-Öğrenci alım süreci kurumun belirlediği kayıt politikasına bağlı olarak ilerler.
-Kampüsler için başvurumuz ücretli olup 150 TL'dir. Başvuru ücreti, sınav günü, sınav merkezinde NUN Eğitim ve Kültür Vakfı'na makbuz karşılığı bağış olarak yatırılır.
-Burs başvurusunda bulunan velilerin talepleri, öğrenci alım sürecinin olumlu sonuçlandığı durumda değerlendirilmektedir.
-Kurumun belirlediği burs politikası* doğrultusunda süreç sonunda burs hakkı kazanan öğrencilerin başvuru ücretleri iade edilir.
*NUN Okulları, farklı sosyo-ekonomik alt yapılardan gelen öğrencilerin bir çoğuna eşit haklar sağlamaya dayalı burs politikasını benimseyen bir kurumdur.
Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Lise başvurularınızı aşağıdaki form üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
- Sınav 11 Mart 2017 tarihinde yapılacak.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.