ÖGG 59. Dönem Özel Güvenlik Sınav Sonuçları Sorgula

ÖGG 59. Dönem Özel Güvenlik Sınav Sonuçları Sorgula
Özel Güvenlik Sınav Soru ve Cevapları Açıklandı mı? 59. Dönem Özel güvenlik sınavına giren adaylar bu sorunun cevabını arıyor. Sınav sonuçları henüz açıklanmadı. ÖGG Özel Güvenlik sınav soruları açıklandı.

23 Ağustos tarihinde yapılan olan Özel Güvenlik Sınav soruları ve cevapları henüz açıklanmadı. Özel güvenlik sertifikası almak için sınavdan başarılı not alması gereken adaylar 23 ağustos pazar günü sınava girecek. 

ÖGG sınavına giren adaylar sınavların soru ve cevapları açıklandığında ilk olarak buradan takip edebilir. 23 Ağustos 2015 Pazar Günü Yapılacak Olan Özel Güvenlik 59. Temel ve 35. Yenileme Eğitimi Sınav Giriş Yerleri  geçtiğimiz hafta yayınlandı. Sınav yerlerini öğrenmek isteyen adaylar ögg adresinden giriş yaparak T.C kimlik numaraları ile sınav giriş yerlerini öğrenebilir.

Silahlı ve silahsız ÖGG özel güvenlik sertifikası almak isteyen adayların gireceği sınav bu hafta paar günü yapılıyor. Sınav tamamlandıktan 1 hafta sonra sınav soru ve cevapları da yayınlandığı ilk olarak buradan duyurulacak.

58. ÖZEL GÜVENLİK TEMEL               58 TEMEL A KİTAPÇIĞI.doc

      EĞİTİM SINAV SORULARI           58 TEMEL B KİTAPÇIĞI.doc

58. ÖZEL GÜVENLİK TEMEL              58 TEMEL A KİTAP CEVAP ANAHTARI.docx

EĞİTİM SINAV CEVAP                      58 TEMEL B KİTAPCEVAP ANAHTARI.docx

ANAHTARLARI                               

59. ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.