Öğretmen Atama Sonuçları Oluşan Minimum Puanlar 2014 MEB

Öğretmen Atama Sonuçları Oluşan Minimum Puanlar 2014 MEB
Öğretmen Atama Sonuçları Oluşan Minimum Puanlar 2014 MEB Öğretmen Atama Sonucu Oluşan Minimum Puanları 19 Eylül 2014 Öğretmen Atama Sonucu Oluşan Minimum Puanlar adaylar tarafından heyecanla bekleniyor.

Öğretmen Atama Sonuçları Oluşan Minimum Puanlar 2014 MEB Öğretmen  Atama Sonucu Oluşan Minimum Puanları 19 Eylül 2014 Öğretmen Atama Sonucu Oluşan Minimum Puanlar sonuçların açıklanmasının hemen ardından sitemizde olacaktır. Ööğretmen atamaları nihayet gerçekleşiyor. Bugün yaklaşık 40 bin öğretmen ataması gerçekleşecek. Birçok öğretmen pazartesi günü göreve başlayacakken öğretmen atama sonucu oluşan minimum puanlar meb tarafından açıklandığı andan itibaren sitemize eklenecektir. Böylece bire bir olarak bu sayfa üzerinden öğretmen atama sonucu oluşan minimum puanlar listesini indirebilecek ve öğrenebileceksiniz. Bu sene 100 branşa yakın atamalar gerçekleşecek. Böylece bire bir olarak sayfamızdan tüm detayları öğrenebileceksinz. 

Öğretmen atama sonucu oluşan minimum puanlar yayınlandığı zaman aşağıdaki linkimiz aktif hale gelerek kırmızı renkte olacaktır. Şuan pasif haldedir. Sizlerde öğretmen atama sonucu oluşan minimum puanlar hakkında soru ve görüşlerinizi yorumlar kısmından aktarabilirsiniz. 

-Öğretmen atama sonucu oluşan minimum puanları için tıklayınız (pasif) 

Şimdiden atanan tüm öğretmenlerimize başarılar diliyoruz. Öğretmen atamaları sonucu oluşan minimum puanlar ile hangi bölüm kaç puanlar ve sıralama ile atandığını öğrenebileceksiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.