Öğretmen atamaları Eylül 2013 Kontenjanları ve Taban Puanları Tıkla öğren

Öğretmen atamaları Eylül 2013 Kontenjanları ve Taban Puanları Tıkla öğren
Öğretmen atamaları 2013 Kontenjanları ve Taban Puanları Tıkla öğren

Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarına İlk Atama, Açıktan ve Kurumlar Arası Yeniden Atama ve Millî Sporcuların Ataması kapsamında 87 alanda 40.000 öğretmen atamasıyapılacaktır.

Atama yapılacak alanlar ve kontenjanlar ek listede belirtilmiştir. Öğretmen olarak atanacaklarda aranacak şartlar, alanlar itibarıyla belirlenen KPSSP10 ve KPSSP121 taban puanları, başvuru yeri ve şekli, zamanı, atama yapılacak eğitim kurumları, atamalar ve diğer hususlara ilişkin açıklamalar Bakanlığımız İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünce http://ikgm.meb.gov.tr internet adresinde duyurulacaktır. Adaylar başvurularını; internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan yaparak, 02-06 Eylül 2013 tarihleri arasında il milli eğitim müdürlüklerine onaylatacaklardır.
Onaylatılmayan başvurular geçersiz olacaktır.

Atamalar 09-10 Eylül 2013 tarihlerinde yapılacaktır. Ataması yapılan adaylar 11 Eylül 2013 tarihinden itibaren tebligat beklemeksizin atandıkları il milli eğitim müdürlüğüne gerekli belgelerle birlikte başvurarak göreve başlayabileceklerdir.

Kamuoyuna önemle duyurulur.

ATAMA YAPILACAK ALANLAR İLE BAŞVURUYA ESAS OLACAK TABAN PUAN VE KONTEJAN ÇİZELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.