Öğretmenler Rotasyon Sonuçları 2015 – Ne Zaman MEBBİS Açıklanır?

Öğretmenler Rotasyon Sonuçları 2015 – Ne Zaman MEBBİS Açıklanır?
Rotasyon sonuçları ne zaman açıklanacak; Tercih atama sonuçları açıklanıyor mu? Milli Eğitim Bakanlığı rotasyon sonuçlarını hangi gün açıklayacak işte merak ettikleriniz..

Rotasyon sonuçları ne zaman açıklanacak; Tercih atama sonuçları açıklanıyor mu? Milli Eğitim Bakanlığı rotasyon sonuçlarını hangi gün açıklayacak işte merak ettikleriniz.

2015 yılının Temmuz ayı 26 – 28 günleri arasında yapılan başvurular neticesinde Öğretmenlerin Aynı Eğitim Kurumunda Azami Çalışma Süresine Bağlı Yer Değiştirme sonuçları ne zaman açıklanacak belli oldu.

Aynı eğitim kurumunda 15 yıl çalışma süresini tamamlayan öğretmenler için başvurular sona erdi ve sonuçlar açıklanacak. En son başvurular 28 Temmuz tarihinde kabul edildi.

Başvuru yapmayan öğretmenlerin yer değiştirmeleri ise resen yapılacaktır açıklaması yapıldı.

30 Eylül tarihinden itibaren aynı okulda 15’inci senesini dolduran öğretmenler rotasyon kapsamına giriyorlar.

Rotasyondan bu yıl 13 bin öğretmenin etkileneceği biliniyor. Rotasyon sonuçları 3 Ağustos 2015 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan duyuru ile açıklanacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.