Öğretmenlere Promosyon Ödemesi Ne Kadar 2014

Öğretmenlere Promosyon Ödemesi Ne Kadar 2014
2014 Öğretmenlere promosyon ödemesi ne kadar, 2014 promosyon ödemesi öğretmenler için kaç lira olacak

Örnek Olabilir: Öğretmenlere 505 lira promosyon ödenecek

Balıkesir’e bağlı Edremit ilçesinde öğretmenlerin maaşları için Ziraat Bankası ile 3 senelik antlaşma imzalandı.

1378 öğretmenin bulunduğu Edremit’te tüm eğtimcilerin, maaş ve diğer ücretlerini ödemek üzere Ziraat Bankası ile 3 senelik bir antlaşma imzalandı.

İlçe milli eğitim müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, daha önce Ziraat Bankası ile yapılan sözleşme neticesinde, Şubat ayı bitiminde, gerekli komisyonun oluşturulup bankalar ile görüşmelerin yapılması sonucunda, gelen teklifler değerlendirildi ve 3 senelik maaş ödemesi için protokol Ziraat Bankası ile yapıldı.

İmzalanan protokol neticesinde, Ziraat Bankası promosyon olarak öğretmenlere 505 tl’lik ödeme yapacak.

Ödenecek promosyonlar, şubat ayı içerisinde bir defaya mahsus olarak öğretmenlere verilecek 3 yıl boyunca öğretmenlerden promosyonun geri talep edilmeyeceğini söyleyen banka , aynı ilçedeki kurumlara, dışardan gelen çalışanlara, izin, yeni tayin durumlarında ödemenin yapılmayacağını söyledi.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.