Öğretmenlik Alan Bilgisi ÖABT Soruları ve Cevapları 2013 ÖSYM

Öğretmenlik Alan Bilgisi ÖABT Soruları ve Cevapları 2013 ÖSYM
Bu yıl ilk defa düzenlenen Öğretmenlik Alan Bilgisi testi ÖABT sınavı sona erdi. ÖSYM tarafından yapılan sınava yaklaşık 150 bin öğretmen adayı katıldı.

Kısa adı ÖABT olan Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı  saat 09:30′da başladı ve öğretmenlere cevaplamaları için 75 dakika süre verildi. ÖSYM 2013 ÖABT soruları ve cevapları yorumlarla birlikte bu sayfada.  ÖSYM 2013 ÖABT Öğretmenlik Alan Sınav Soruları indir bu sayfada olacak.

14 Temmuz 2013 Öğretmenlik Alan Bilgisi ÖABT sınav soruları ve cevapları ÖSYM tarafından bugün ya da en geç yarın pazartesi günü yayınlanması bekleniyor. 2013 KPSS sorularının yayınlanmamasının gerekçesi olarak da gösterilen 2013 Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınav Testi ve Cevapları KPSS Soruları ile birlikte yayınlanacak. Bizler bu sayfada ÖABT soruları yayınlanana kadar soruları tartışmaya açıyoruz

Türkçe, İlköğretim Matematik, Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Matematik (Lise), Fizik, Kimya, Biyoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Yabancı Dil (İngilizce, Almanca, Fransızca) Öğretmenlik Alan Bilgisi Soruları ve Cevapları ÖABT bu sayfada olacak.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.