Öğretmenlik taban puanları değişebilir

Öğretmenlik taban puanları değişebilir
MEB'in yaptığı açıklamada KPSS10 ve KPSS121'e göre taban puanların, İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün web sitesinde duyurulacağı belirtilmektedir.

Milli Eğitim Bakanlığı, 40 bin öğretmen alımına ilişkin detayları 31 Ağustos 2013 tarihi itibariyle kamuoyu ile paylaştı. 

Yapılan açıklamada, daha önceki öğretmenlik atamalarının aksine tüm branşlarda taban puanlar 60 olarak gösterilmiştir.

Öğretmen kadrolarına başvurular 2 Eylül'de başlayacak olmasına rağmen, açıklamadaki bir detayı ziyaretçilerimiz ile paylaşmak istiyoruz.

MEB'in bugün yaptığı açıklamada "Öğretmen olarak atanacaklarda aranacak şartlar, alanlar itibarıyla belirlenen KPSSP10 ve KPSSP121 taban puanları, başvuru yeri ve şekli, zamanı, atama yapılacak eğitim kurumları, atamalar ve diğer hususlara ilişkin açıklamalar Bakanlığımız İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünce http://ikgm.meb.gov.tr internet adresinde duyurulacaktır." denmektedir.

Bu iki detay nedeniyle, sıralamasına bakarak atanırım veya atanamam hesabı yapan tüm adayların, taban puanların değişebileceği hususunu, göz önünde bulundurulması uygun olacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.