Okul kaynakları denince aklınıza neler gelir

Okul kaynakları denince aklınıza neler gelir
Okul kaynakları denince aklınıza neler gelir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Okulda kullanılan kaynakların birçoğunu günlük hayatta ev ya da farklı ortamlarda da kullanmaktayız. Bunun için bu kaynakların nasıl kullanılacağını ve neler olduğunu bilerek bilinçli bir şekilde hareket etmek gerekmektedir. Okul kaynakları şunlardır:

  • Su
  • Elektrik
  • Doğalgaz

Bu kaynaklar ana başlıklardır. Bunların dışında okulda kullandığımız her türlü şey birer kaynaktır. Örneğin okulda lavabo kullanırken ellerimizi yıkadığımız sabun, su ve tuvalet kağıdı birer kaynaktır. Okulda ısınmak için kullanılan kömür, doğalgaz ve odun gibi yakıtlar da başlıca kaynaklardandır. Okulda sınıfların aydınlatılması için elektrikten faydalanılmaktadır. Ayrıca okul tahtalarında kullanılan tebeşir ve kalemler, temizlik malzemeleri de okul kaynaklarına dahil edilmektedir.

0
1
0
0
1
0
14
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.