Okul Müdürleri Görevden Alınacak Mı Kimler Göreve Devam Edecek

Okul Müdürleri Görevden Alınacak Mı Kimler Göreve Devam Edecek
Okul müdürleri görevden alınacak mı kimler göreve devam edecek hakkında bilgi kısaca

Başkent Öğretmenevi’nde eğitim muhabirlerine Nabi Avcı’nın verdiği iftarda eğitimin gündeminde olan konularla ilgili sorular cevaplandı.

Okul müdürlerinin değerlendirmeye alınması ve 16 bin okul müdüründen ne kadarının öğretmenliğe döneceği ile ilgili sorulara Avcı soruların doğru şekilde sorulmadığını ve 4 yılını dolduran müdür sayısının 16 bin olduğunu ifade etti.

4 yılını dolduran okul müdürlerinin yüzde 60-70 gibi büyük kısmı görevlerine müdür olarak devam edecek.

Demokratik toplumlarda uygulanan bir yöntem olarak ilk defa okullarda görülmesinin tepkilere yol açmasının normal olduğunu ifade eden Avcı, bu girişim sonucunda önemli yenilikler olacağını belirtti.

20 yıllık bir okul müdürünün istenilen koşulları sağlayamaması halinde zaten müdürlük yapmaması gerektiğini savunan Avcı, öğretmenliğin ceza gibi görülmesinin doğru olmadığını vurguladı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.