Okulda çevrenizdekilerle iletişim kurarken nelere dikkat ediyorsunuz

Okulda çevrenizdekilerle iletişim kurarken nelere dikkat ediyorsunuz
Okulda çevrenizdekilerle iletişim kurarken nelere dikkat ediyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İletişim insanların en temel ihtiyaçları arasındadır. İletişim, bazen sözlü bazen bir görsel bazen de yazılı olabilir. Çevremizde ne olup bittiğini anlayabilmek, ihtiyaçlarımızı gidermek ve daha sosyal bireyler olabilmek için daima iletişim süreci halindeyizdir. 

Okulumuzun çevresinde iletişim kurarken nelere dikkat etmemiz gerektiği konusunda en önemli yol göstericimiz ailemiz daha sonra da öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımızdır. Eğer yanlış kişilerle konuşursak başımıza olumsuz şeyler gelebilir. Genel olarak okul çevresinde iletişim kurarken tanımadığımız insanlarla diyaloga girmemeliyiz. 

Eğer okul çevresinde iletişim kurarken dikkat etmemiz gereken kuralları tam olarak bilmiyorsak, ailemizle bu konuyu konuşarak bu kuralları bir çerçeveye oturtabiliriz. Anne ve babamız bu konulalar da iyi şekilde yol gösterici olacaktır. İyi bir iletişim önce ailede başlar sonra okulda, okul çevresinde devam eder.

9
5
8
6
4
4
12
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum